Frivillige på Asaa Friplejehjem

Vi er nu kommet godt i gang med aktiviteter på Asaa Friplejehjem. De Frivillige møder talstærkt op, de dage hvor vi har aktiviteter i huset. Vores beboere og personale er meget taknemmelige over, den hjælp de frivillige giver huset, det giver et frisk pust i beboernes hverdag.

Vores beboere kommer ud på ture i naturen 2 gange om ugen, der er motion i salen én gang i ugen og mændene samles i dame/herreklub hver 14 dag. Der er gudstjenester én gang i måneden og syng sammen én gang i måneden hvor der også fortælles historier fra omegnen.

De frivillige har lavet program for aktiviteter i huset, der strækker sig over tre måneder. Programmet kan afhentes i receptionen. I receptionen ligger der ligeledes en liste, hvorpå man kan skrive hvis man ønsker at hjælpe med de enkelte aktiviteter.

Vi ønsker at byde alle frivillige velkommen huset, og alle skulle gerne blive mødt med et smil og venlighed. Som frivillig må man meget gerne hvis man har tid og overskud, besøge Asaa Friplejehjem, og få sig en hyggestund sammen med beboerne.

Med venlig hilsen

Malene Jensen Forstander


EN HOLDNING TIL OMSORG

Lydhør omsorg med nærvær og varme - altid med afsæt i det enkelte menneske, dig som beboer, dit liv, dine ønsker og behov.