Frivillige på Asaa Friplejehjem

Frivillige er guld og det er lige nøjagtig hvad de er hos os på Asaa Friplejehjem. De frivillige er med til at gøre en forskel og skabe glæde og variation i hverdagen for vores beboere. Vores beboere får så meget ud af at være sammen med de frivillige, de får et frisk pust fra livet udefra, en hyggelig snak om hvad der sker i lokalsamfundet, og oftest en god snak om gamle dage.

De frivillige skal gerne føle sig velkommen, og føle sig som en del af huset når de er hos os, og oftest går de hjem med en følelse af at have gjort en forskel for andre mennesker. Vores beboere får gode oplevelser sammen med de frivillige, de frivillige bidrager først og fremmest med sin tid, samtidig med et overskud til at gøre noget for andre.

Vi vil rigtig gerne have mange flere frivillige til at give liv i huset, så kig endelig forbi og få en snak, der er altid kaffe på kanden. Der er lister hvorpå I kan tilmelde jer til vores aktiviteter.

De arrangementer der fylder huset med liv og glæde er:

Mandeklub: Mændene i huset samles hvor der spilles spil, de går ture, laver julesnaps og slutter altid med at få en øl eller sodavand.

Dameklub: Damerne i huset samles hvor der spilles kort, ludo, strikkes, skrælles æbler, laves dekorationer. Der afsluttes altid med kaffe, kage og sang.

Banko: Stort tilløbsstykke hvor der altid afsluttes med kaffe og kage

Gudstjeneste og syng sammen eftermiddage: Der afsluttes altid med kaffe og kage.

Motion/gymnastik: Beboerne får sig rørt og der dystes med balloner, bolde og risposer.

Gå ture ud af huset: Beboerne kommer rundt i lokalsamfundet, og får frisk luft. Der kan være gåtur til Spar hvor der handles lidt ind, ture til strand og skov.

Fredagsbar: I vores nye bar/café kan der hygges med vin, øl, drinks, kaffe eller the.

Jeg er så glad for de frivillige der kommer i huset, værdsætter hver og èn.

Jeres indsats gør at vi kan tilbyde vores beboere ekstra aktiviteter, udflugter og samvær i hverdagen.

Tak for det.

Med venlig hilsen

Malene Jensen

Forstander


EN HOLDNING TIL OMSORG

Lydhør omsorg med nærvær og varme - altid med afsæt i det enkelte menneske, dig som beboer, dit liv, dine ønsker og behov.